Glasmästare Stockholm

I Stockholm finns det stora behov av glasmästare. Här finns massor av butiker, fabriker och andra fastigheter med glaspartier som behöver repareras, underhållas och ibland bytas ut. Här byggs också mycket nytt och ofta är glasmästaren med och bidrar när det gäller de delar som byggs av glas. Vi har riktat in oss på Stockholmsområdet med våra tjänster. Vi fokuserar på kunder som bor eller verkar i området.

Vi riktar oss till alla typer av kunder med våra tjänster. Så väl företag, privatpersoner som offentliga organisationer är välkomna att kontakta oss. Vi har många år i branschen och har byggt upp ett framgångsrikt samarbete med massor av kunder som återkommande anlitar oss. Kundnöjdheten är stor.

Vi erbjuder de flesta tänkbara tjänsterna inom glasområdet. Vi har lång och bred erfarenhet och våra kunder är nöjda. Kontakta oss för ett samtal om dina behov. Vi hittar nästan alltid lösningar för kundernas behov – vi erbjuder dessutom riktigt bra priser.

Vi utför både mindre och större uppdrag. Vi har stor vana av större projekt myndigheter och företag men jobbar även gärna med mindre uppdrag hos dig som är privatperson.

En modern glasmästare har specialkompetens inom polyurethanlimningar. Detta är den vanligaste metoden för montering av glas i fordon. Glasmästaren är också kompetent när det gäller svetsning. Det är vanligt att man svetsar stommar till aluminiumpartier i stålbalkar som kapas för att anpassas till kundernas behov.

Vi kan hjälpa dig med allt som rör glas – allt från inglasning av målningar till trasiga glaslampor. Vi lagar skyltfönster och hjälper vid skadegörelse. I Stockholm förekommer en hel del skadegörelse och där finns mycket jobb för glasmästaren.

Här nedan kan du läsa mer om vilka tjänster vi erbjuder.

Glasmästeritjänster i Stockholm

Vi vänder oss till privatpersoner, företag och organisationer i Stockholmsområdet med exempelvis följande tjänster:

* Glasreparationer

* Isolerglas

* Spegelglas

* Säkerhetsglas

* Bilglas

* Fönsterbyten

Här nedan följer fördjupad information om de olika tjänsterna. Oavsett vilken tjänst som du beställer så är vi noggranna med att lyssna in dina behov och anpassa oss efter dem. Vi är flexibla och kan leverera lösningar för de mest skilda behov.

glasmästare stockholm

Bilglas, fönsterbyten, markiser och persienner

Det är väldigt vanligt med skador på bilens glas. Stenskott eller andra typer av skador förekommer frekvent, inte minst i Stockholmsområdet. Vi jobbar med bilglas och har bilglas till försäljning till de flesta bilmärken och modeller. Vi har mycket lång erfarenhet av bilglasbyten. Du är varmt

välkommen att vända dig till oss om du har några frågor kring bilglas eller om du vill rådgöra kring hur du bör hantera skador på din bil.

Vi utför exempelvis:

* Lagning av stenskott

* Stöldmärkning

* Byte av sidorutor, framrutor och bakrutor

När det är dags att byta fönster gäller det att planera noggrant när det gäller komfort och utseende. Fönster byter man oftast bara en enda gång i livet och det innebär en stor investering. Du är varmt välkommen att rådfråga oss innan du bestämmer dig för vilka fönster du ska välja. Vi erbjuder nya fönster av högsta kvalitet till bra priser. Vi kan även hjälpa till med montering av dina nya fönster – bekvämt och enkelt för dig som kund. Att byta fönster själv kräver en hel del erfarenhet och är dessutom väldigt tidskrävande. Du bör inte ge dig in på det om du inte vet precis vad du gör. Vår erfarenhet säger att de flesta är väldigt nöjda med att anlita expertis för jobbet. Vi jobbar snabbt tack vare vår långa erfarenhet – det gör att kostnaden för arbetet blir förhållandevis liten.

Vi hjälper till med montering av markiser och persienner. Bor du i Stockholmsområdet eller driver verksamhet i Stockholmsområdet så är du varmt välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor kring markiser och persienner.

Speglar, inredningsglas och isolerglas

Vi kan anpassa speglar helt efter dina behov. Kontakta oss om du har några frågor kring speglar. Vi brukar kunna möta kundernas behov på området.

Glas kan vara en fantastisk inredningsdetalj. Vi hjälper dig att förverkliga dina inredningsdrömmar. Med hjälp av glas kan du skapa tilltalande miljöer och ytor. Glas passar bra som inredning i hemmet så väl som på företaget. Kontakta oss så kommer vi och göra ett kostnadsfritt hembesök hos dig. Då kan vi tillsammans se över vilka förutsättningar som finns och hur vi kan möta dina behov. Vi träffar dig förutsättningslöst och i lugn och ro ser vi över hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt för att du ska nå dina mål. Vi är specialister på allt som rör glas och om du önskar det kan vi ge råd kring hur du bör använda glas på ett så bra sätt som möjligt. Det är inte alltid glas är den bästa lösningen även om det kan verka så vid första anblicken. Med hjälp av vår långa erfarenhet kan vi ge förslag på hur du bäst löser de behov som finns.

Isolerglas ger mycket bättre komfort och dessutom en lägre energikostnad. Energisparglas bidrar till att du kan behålla värmen i rummet. Samtidigt släpper glasen in solenergin. Isolerglas innebär en hög engångskostnad men du sparar snabbt igen pengarna tack vare lägre uppvärmningskostnader. Isolerglas är dessutom bra för att dämpa störande buller som kommer utifrån.

Trasiga fönster, uterum och andra glasarbeten

En glasruta går lätt sönder. Det kan hända var som helst och när som helst. Olyckan är snabbt framme och då är det bra att kontakta oss – vi svarar snabbt och bokar in reparation så snart som möjligt. Vi hjälper till och lagar dina vanliga fönster som gått sönder. Vi kan också byta ut utslagna och punkterade isolerglas. Kom till oss med ditt fönster eller låt oss komma till dig och utföra reparationen på plats.

Ett inglasat uterum eller en inglasad balkong är väldigt trevligt. När du glasar in ditt uterum förlänger du säsongen som du kan använda uterummet. Om du dessutom installerar en värmekälla kan du sitta

i ditt uterum även sen höst och tidig vår. Vi kan hjälpa dig med detta och bygger helt utifrån dina önskemål och behov. Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte.

Av oss kan du få hjälp med inglasning av din balkong eller ditt uterum. Vi anpassar oss efter dina behov. Vi hjälper också till med det som behövs för att underhålla dina fönster. Att själv glasa in sitt uterum eller sin balkong är inte helt enkelt. Låt oss göra jobbet så blir det både bekvämt och tidsbesparande för dig. Även om du inte gör jobbet själv så har du alla möjligheter att påverka slutresultatet. Det viktigaste för oss är du som kund blir nöjd. Därför är vi väldigt noga med att anpassa oss efter dina önskemål.

Kontakta oss

Varmt välkommen till oss! Kontakta oss gärna på telefon eller e-post. Vi tar på oss de allra flesta uppdrag inom området glas. Vi hjälper privatpersoner, företag och andra organisationer. Vi finns i Stockholm och är snabba på att möta våra kunders behov. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och snabb och bra service.